lördag 27 december 2014

Äntligen snö!

Så underbart det var att vakna upp till ett vitt landskap i morse. Alldeles vitt och fluffigt och sådär tyst och ljust som det blir av ett rejält lager nysnö som lägger sig som bomull runt varje liten gren. 

Bilderna är tagna inifrån, genom skitiga fönster. De första vid åtta i morse och de andra längre fram på förmiddagen när solens underbara strålar tittar fram. 














fredag 19 december 2014

Årets Fröken-presenter


Nu har det pysslats så det står härliga till igen!

Idag har det varit skolavslutning och då brukar barnen oftast ha med sig nån liten present. Oftast hemgjord. 

Jag var i Vadstena häromdagen och då hittade jag några små söta änglar. Sedan fick Signe hjälpa till att vika askar av det egendesignade pappret och så satt jag igår kväll och vek stjärnor för glatta livet. En ängel och tre stjärnor var, blev det. Och klasslärarna fick var sin stjärna på locket av asken också. 

Och nu är presenterna överlämnade och det är jullov på riktigt.







God Jul!


lördag 6 december 2014

Bråda dagar

Det är så mycket att göra nuförtiden att jag inte hunnit med att uppdatera bloggen på länge. 

Det har varit jättemycket att göra på jobbet hela oktober och november men sista veckan har varit lite lugnare. Så nu förbereder jag morgondagens julmarknad för fullt. Mellan 14-17 hittar ni mig i centrala Borensberg, bakom Gästis. En mysig liten julmarknad med musikunderhållning och luciatåg till häst. 

Så jag har sytt grytlappar och ljuslyktor och hjärtan. Och vikt stjärnor av mina nydesignade pappersremsor. Och dekorerat tändsticksaskar. Så det ska finnas lite i alla prisklasser. Eventuellt tar jag med mig lite tryckta julkort också, men det brukar vara svårt att få rum med allt. 

Men ni är alltid välkomna att titta in i min butik. Där hittar ni "allt".